Bakgrund
Den 4:e juni 2015 öppnade vi  Ljungskile Slakteri som ligger i resteröd ca 5 km får Ljungskile. Tanken med slakteriet var att vi skulle kunna köpa in djur från lokala producenter, slakta och stycka dem för att sedan sälja köttet vidare till resturang och butik och öppna upp för en större efterfrågan på lokalt kvalitetskött.  Det har hela tiden varit viktigt för oss att veta vart djuren kommer ifrån och hur de har haft det under sin uppväxt, därför hämtar vi alla djur själva direkt från bonden. Detta gör att vi både får möjligheten att träffa djuren men också bonden som själv kan berätta hur han/hon tänker med sin uppfödning och djurhållning. Detta härliga samarbete vi har med våra duktiga bönder gör att vi får möjligheten att kunna följa varje köttbit hela vägen från uppfödning till färdig produkt, vilket gör att vi har full kontroll på hela kedjan.
För oss är det viktigt att man värnar om djuren, att de har levt ett bra liv, att de inte ska transporteras långa sträckor, inga stora djurtransporter samt att slakten sker utan stress. Kvalitet handlar inte bara om vart djuren kommer ifrån eller om det är hängmörat eller inte. Kvalitet handlar också om att djuren har haft det bra och att man tar hand om djuren/köttet med respekt hela vägen, från uppfödning till färdig produkt. 
Allt kött ni köper hos oss är hängmörat och vakuummörat för högsta kvalitet.

Eftersom våra produkter under året har uppskattats av många var valet självklart när vi fick möjligheten att hyra en lokal i ljungskile för att skapa en chark/butik med lokala kvalitetsprodukter. Där står vi nu, och vi hoppas att vi tilsammans med er kan skapa en riktigt härlig chark med goda kvalitetsprodukter!
Välkomna till oss!